Maatschappelijk verantwoord inkopen

 

U kunt mij niet alleen benaderen voor het op een professionele wijze begeleiden van aanbestedingen op uiteenlopend gebied maar ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Vaak is dit een doelstelling binnen het beleid van de aanbestedende dienst. In de praktijk blijkt het lastig om deze doelstellingen via aanbestedingen te realiseren. Hiervoor is kennis en expertise nodig.

Ik kan u hier uitstekend bij begeleiden. Zo heb ik de gemeente Bergen (NH) ook geholpen met het opstellen van een actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen nadat het Manifest hiervan ondertekend was.

Inkoopondersteuning op projectbasis

Een mogelijkheid is om naast een vast aantal uren per week te kiezen voor inkoopondersteuning op projectbasis. Wilt u bijvoorbeeld alleen ondersteuning bij een of meerdere aanbestedingstrajecten dan kunt u met mij contact opnemen om hiervoor een offerte uit te brengen op basis van een fixed-price. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en bent u ook nooit duurder uit!

Subsidiemogelijkheid!

Wanneer u mij inschakelt bij het begeleiden van een aanbestedingstraject waar Maatschappelijk Verantwoord Inkopen een rol speelt, kunt u een subsidie krijgen van 5.000,-. Hiervoor dient u uiterlijk 30 september a.s. een verzoek te hebben ingediend via de volgende link: subsidie. Bij een akkoord op mijn offerte kan ik u ondersteunen bij het aanvragen van de subsidie.